Staat ‘t? Zit ‘t? (be)valt ‘t?

Zoals bij het assessment beschreven was kom ik laat op gang. Ik heb het hier met Nancy over gehad om dit te elimineren, maar helaas moet ik toegeven dat ik weer in deze valkuil ben gevallen. Als ik naar de periode kijk tussen het assessment en nu is er bij mij persoonlijk een hoop gebeurd wat ervoor heeft gezorgd dat school op een laag pitje stond, maar ik ga nu weer alles op alles zetten om dat volgende assessment gewoon te halen! Inhoudelijk kan ik nu nog niet op veel reflecteren, omdat er simpelweg nog niks gemaakt is, maar ik denk dat ik goed onderweg ben.

Ik merkte dat ook mijn motivatie voor de opleiding zelf begon te zakken. Dit kwam eigenlijk vooral doordat ik het idee had dat ik nutteloos en zonder doel bezig was, gelukkig heb ik dit weten af te schudden en mijzelf weten te herpakken.

Afgelopen week had ik nog geen idee wat ik zou kunnen doen voor school. Inmiddels is dit gelukkig anders en heb ik projecten voor de rest van het jaar. Dit geeft een heel fijn en zeker gevoel waarmee ik goed het nieuwe het semester in kan stappen. In de belofte kunnen jullie lezen over welke projecten dit gaat.

Ook heb ik gister met Bas van Duren van 3voor12 gepraat. Hij vertelde mij dat hij een tekort had aan recensenten en dan voornamelijk in de dance-scene. Nou zit ik daar toevallig in en leek mij het tof om hier aan mee te werken. Naast dat dit een goede kans is om mij recensie-skills te verbeteren zou dit eventueel ook heel goed kunnen zijn voor netwerken. Binnenkort ga ik samen met Bas zitten om de organisatoren van een nieuwe rave hier Tilburg te interviewen. Hier kijk ik erg naar uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *